Participari la congrese

2016- Dentis Cluj

  1. Analiza comparativa a atitudinii medicilor si pacientilor fata de estetica obturatiilor din compozit- Madlena Campean (stud. an IV)
  2. Pastrarea vitalitatii pulpare- coafajul direct. STudiu pe sobolani- Codruta Pop (stud an. VI)

2015- Stomis Iasi

Remineralizarea smaltului folosind paste de dinti cu hidroxi apatita. Evaluare SEM pasta prototip- George Tatar (stud. an III)

Rezistenta la fractura a dintilor obturati cu mai multe tipuri de materiale compozite. Studiu in vitro- Fer Crinela (stud. an IV)

 

DENTis- Cluj NApoca, Romania, Mai 2014dentis

In luna Mai 2014, studentii care sunt membri in grupul EndoResearch au avut 6 prezentari in cadrul congresului studentesc Dentis 2014 in Cluj, iar una dintre prezentari a fost premiata cu Premiul Special al juriului.

1. Analiza comparativa a irigarii endodontice cu sistemul ENDOVAC si un nou prototip- Roxana Hojbota, Petronela Moisa (an4 MD)
2. Atitudinea medicilor dentisti asupra utilizarii CBCT in endodontie- Stefania Balint, Sergiu Spataru, Diana Buturca
3. Detectia defectelor osoase periapicale  mici utiliznad CBCT si doua tipuri de senzori  CMOS- Stefania Balint (an 6 MD), Sergiu Spataru (an4 MD), Diana Buturca (an 4 MD, Student Erasmus din Iasi)
4. Analiza comparativa a capacitatii de adeziune la dentina a doua cimenturi pentru pivoturile din fibra de sticla-  Felix Hoble (an4 MD), Daniela Guta(an6 MD)- PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI
5.  Analiza imagistica bidirectionala a calitatii cimentarii pivoturilor din fibra de sticla utilizand  3 tipuri diferite de senzori digitali si CBCT- Codruta Pop, Daniela Rosca (an4 MD)
6. Analiza comparativa a capacitatii de detectie a canaleor MV2 la molarii superiori utilizand imagini radiologice digitale 2D si CBCT- Ana Miron, Gabriela Nascu (an4 MD)


sergiu
anacodrafelixrox

 

 

 

grup dentis 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STOMIS- Iasi, Romania, December 2013

1. Evaluarea unui nou prototip de testare a adeziunii cimenturilor pentru pivoturile din fibra de sticla Autori: Felix Hoble, Sergiu Spataru
2. ANALIZA MICROSCOPICA A ADEZIUNII LA DENTINA A BUILD-UP-URILOR CU SAU FARA PIVOTURI DIN FIBRA DE STICLA Autor : Codruta POP. Coautor : Asist. Univ. dr. George Nicula- PREMIUL II
3. INFLUENŢA RESTAURĂRILOR DIN COMPOZIT ÎN CAVITĂŢI CLASA A II-A ŞI MOD ASUPRA REZISTENŢEI MECANICE LA FRACTURĂ A DINŢILOR TRATAŢI ENDODONTIC Autori: Roxana HOJBOTĂ, Petronela MOISĂ
4. Atitudinea studentilor la medicina dentara asupra managementului tratamentelor endodontice si ergonomiei acestuia Autori: Sergiu Spataru, Felix Hoble.

iasi2013

Una dintre cercetarile noastre a fost premiata in cadrul Galei de final clasandu-se pe locul 2, aceasta prezentare fiind ANALIZA MICROSCOPICA A ADEZIUNII LA DENTINA A BUILD-UP-URILOR CU SAU FARA PIVOTURI DIN FIBRA DE STICLA, realizata si prezentata de Codruta Pop (anIV).

Survey on endodontic imaging

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.